• Øst Mudring
  • Øst Mudring

Den nederlandske delegasjonen besøker hoppermudderskipet Albatros

Ansatte ved den nederlandske ambassaden i New Zealand tok nylig en omvisning på hoppermudderskipet Albatros for å finne ut mer om fartøyet og dets nåværende mudringsoperasjoner i området.

"Vi vil rette en stor takk til Dutch Dredging, Ron og mannskapet for å ha invitert oss til Albatros for en omvisning og forklaring av deres mudringsoperasjoner," sa ambassaden.

Ambassaden la også til at Dutch Dredging har levert viktige mudringstjenester til havner i New Zealand gjennom hele Covid-19."Det var flott å se en annen blomstrende nederlandsk virksomhet som opererer i Aotearoa til tross for pandemiens begrensninger."

Den nederlandske delegasjonen besøker hoppermudderskipet Albatros

I forrige uke begynte selskapets TSHD Albatros arbeidet med vedlikeholdsmudringsprosjektet i Wellington Harbor som vil sikre tilstrekkelige dybder for skipsfart ved noen av bryggene og forbedre sikkerheten for skipskanaler.

I løpet av oppholdet hennes vil Albatros fjerne opphopninger av sand foran aotea-kaia, og thorndon-containeren, Seaview og Burnham-bryggene.

I følge Dutch Dredging er hoppermudderskipet Albatros for tiden permanent stasjonert i New Zealand og jobber under den 10-årige kontrakten for vedlikehold av fem havner (Primeport Timaru, Port Taranaki, Port of Tauranga, Lyttelton Port Company, Port of Napier).

Disse aktivitetene dreier seg om tradisjonell mudring med etterfølgende sugetank med flyteslange og deretter fjerning av mudring til anvist distribusjonssted.

Fordi vedlikeholdsmudringsarbeidet for disse havnene ikke varer hele året, har Albatros tid til å jobbe for andre kunder også.Noen av disse inkluderer senterhavn, havnemyndighetshavn i Gisborn, oljeraffineriet marsden point, etc.
Dutch Dredging er et mellomstort mudringsselskap med base i Sliedrecht i Nederland.Det totale aktivitetsomfanget består av mudring, kartlegging og tilhørende marine operasjoner i sin fulle forstand.


Innleggstid: 26. april 2022
Visning: 49 Visninger