• Øst Mudring
  • Øst Mudring

Massive mudringsoperasjoner starter i Cape Town

I et forsøk på å redusere risikoen for flom for innbyggere i de omkringliggende områdene i Lower Silvermine Wetlands (LSW), er et massivt mudringsarbeid i ferd med å begynne, sa byen Cape Town.

SGS-pmlw8i78v7r9foa5r2rbu0sbiw9hlfm25gjh3oxjki

Mudringsoperasjonene vil omfatte områder fra Main Road til den store tregangbroen som går mellom Hilton Road og Carlton Road.

Ifølge kommunen vil mudringsoperasjonene bli foretatt for å fjerne silt og søppel samt de ekspansive sivbedene, og skape åpent vann for den truede vestlige leopardpadden, samt fugle- og fiskearter.

I løpet av prosessen fjerner gravemaskiner akkumulert sediment inne i elva og plasserer det mudrede materialet mot elvebredden.

Materialet løftes deretter ved hjelp av en gravemaskin med lang bom for å lagre det 10 m unna bredden og tillate avvanning i tre uker eller mer før materialet kan fraktes bort til det aktuelle deponeringsstedet.

"LSW har blitt brukt som et referansested for hvordan urbane vannveier skal se ut - et grensesnitt mellom miljø, mennesker og velvære," sa byens fungerende ordførerkomitémedlem for vann og sanitær, Siseko Mbandezi.

Fase én av prosjektet forventes å være fullført innen 30. juni 2023.


Innleggstid: 04-04-2023
Visning: 18 Visninger